Bridget Robinson – 10 Questions with a CNIB British Columbia Camper


From July 9-14th, 2017, CNIB British Columbia held a special camp for clients aged 8 to 18. The fully inclusive camp featured water activities, horseback riding and all sorts of other fun activities and learning opportunities!

We asked one of our campers a few questions about the experience and what it was like to come to the camp for the second time. 

1. Tell us your name and how old you are?

Answer: Bridget Robinson, I am 11 years old.
 
2. What has been your favourite sporting activity at CNIB camp?

Answer: I like when we did the gym boot race, and the climbing wall is my favourite activity.
 
3. What has been your favourite non-sporting event at camp?

Answer: My favourite non-sporting event is the talent show.
 
4. What did you do for the talent show?

Answer: For the talent show I played piano, I forget which song. I also did a piano duet with (fellow camper) Alethea. We also had a conversation in Mandarin.
 
5. What is it like being with other kids who have vision loss?

Answer: Very entertaining because I am in the same boat as them and some have the same condition as me.
 
6. What eye condition do you have?

Answer: My eye condition is Leber's congenital amaurosis.
 
7. What have you learned in camp?

Answer: I learned how to climb on the climbing wall. I learned how to teach Braille. I also learned high ropes and low ropes.
 
8. What has been the most exciting thing for you at camp?

Answer: The most exciting thing is teaching Braille to other people and being in the talent show. 
 
9. How did that make you feel?

Answer: That made me feel very good and I want to stay here for 8 years and never go home!
 
10. What do you want to be when you grow up? 

Answer: I want to be a TV reporter for AMI (Accessible Media Inc.) when I grow up.
 
Thank you so much Bridget for taking the time to talk to us!
 
If you'd like to learn more about the programs and services for people of all ages provided by CNIB British Columbia please check out our website www.cnib.ca/bc or call toll free 1-800-563-2642.